Sinua palvelevat jalkaterapeuttimme

Lea Mäkelä

Jalkaterapeutti AMK, koulutettu hieroja, lymfaterapeutti

Jalkaterapia EasyStep
Y-tunnus
1808468-7

Lue lisää minusta

Olen Lea Mäkelä. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2005, jonka jälkeen jatkoin Ammattikorkeakouluun opiskelemaan jalkaterapeutiksi, josta valmistuin jouluna 2009. Keväällä 2010 perustin Espoon Jalkaterapia Team -yrityksen kahden kollegani kanssa. Olen työskennellyt myös HUS:issa jalkaterapeuttina haavojen parissa. Iho- ja kynsimuutosten hoito on vahvinta osaamistani.

Olen aina tykännyt tehdä töitä käsilläni – askartelu, käsityöt ja leipominen ovat harrastuksia, joita rakastan. Jalkaterapeutin työssä teen myös silikonisia varvastukia ja kevennyspohjallisia. Hierontatyö on kulkenut jalkaterapian rinnalla koko ajan. Olen suorittanut myös lymfaterapeutin tutkinnon. Käyn säännöllisesti mm. SJJL:n opintopäivillä ja muissa koulutuksissa.

Minulla on melko vakituinen asiakaskunta, mutta otan mielelläni vastaan myös uusia asiakkaita. Odotan myös innolla, että uusissa tiloissamme pääsen laajentamaan osaamistani mm. ryhmäohjausten muodossa.

Lymfaterapeutti 2022
Jalkaterapeutti AMK 2009
Koulutettu hieroja 2005

Fascia Method -ohjaajakoulutus (2023)

Päivi Uotila

Jalkaterapeutti AMK, lymfaterapeutti, kosmetologi

Healthy Feet Tmi Uotila Päivi
Y-tunnus
2315806-2

Lue lisää minusta

Olen Päivi ja jalkaterapiapalveluista teen eniten alaraajojen kuormitus- ja asentovirheiden aiheuttamien iho- ja kynsiongelmien hoitoa. Yksi asiakkaiden yleisimmistä syistä hakeutua vastaanotolle on kipu, jonka aiheuttavat kovettumat, känsät tai sisäänkasvaneet kipeät kynnet. Näitä eri muutoksia hoidetaan kovettumien ja känsien poistolla, kynsien jousi-, titaani- ja podofix -hoidoilla, yksilöllisten ortoosien avulla sekä suunnittelemalla asiakaslähtöisesti jalkaterille ja alaraajoille toiminnallisia harjoitteita.

Jalkaterapiavastaanotolla pyrin selvittämään ongelman aiheuttajan. Koitetaan löytää ongelman juurisyy, eikä vain hoideta oiretta. Asiakkaan kanssa yhdessä tehdään hoito- ja jatkohoitosuunnitelma – asiakkaan sen hetkisen tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan.

Teen myös lymfahierontaa sekä rentouttavaa hierontaa.
Ammatissani parasta on asiakkaat ja sydäntä lähellä onkin ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Lymfaterapeutti LYKO 2010
Jalkaterapeutti AMK 2009

Cidesco Kosmetologi SKY 2005

Nilkan ja jalkaterän täydennyskoulutus (2023)
Fasciamethod ohjaajakoulutus (2023)

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi

Elisa Uimonen

Jalkaterapeutti AMK, jalkojenhoitaja (at), kosmetologi

Tmi Elisa Uimonen
Y-tunnus 2255305-2

Lue lisää minusta

Olen Elisa ja valmistunut jalkaterapeutiksi Metropolian ammattikorkeakoulusta vuonna 2021. Olen aina tykännyt hoitaa jalkoja ja ennen jalkaterapeutin ammattia ehdinkin tehdä kosmetologin töitä vuodesta 2009. Jalkojenhoitoon hain lisäoppia jalkojenhoidon ammattitutkinnosta vuonna 2018. Vahvuuteni on iho- ja kynsimuutosten hoidossa ja erityisesti sisäänkasvaneen kynnen erilaiset oikaisuhoidot ovat mieluisia.

Koulutan itseäni säännöllisesti ja olen erittäin kiinnostunut myös tutkimaan ja hoitamaan erilaisia jalkaterän kiputiloja, joita pyrin hoitamaam mm. erilaisten terapeuttisten harjoitteiden kautta. Uusien tilojen myötä salitila mahdollistaa myös erilaisten toiminnallisten harjoitteiden vetämisen pienryhmille ja tätä odotan innolla.

Jalkaterapeutti AMK 2021
Jalkojenhoidon (at) 2018
Cidesco kosmetologi 2009

Nilkan ja jalkaterän täydennyskoulutus (syksy 2023)
Fascia method -ohjaajakoulutus (kevät 2023)
Sisäänkasvaneen kynnen oikaisukoulutus (kevät 2023)
Movedoc alaraajan tendinopatiat -koulutus (2021)

Paula Mehtonen

Jalkaterapeutti AMK

Jalkaterapia FootStep
Y-tunnus 2328684-9

Lue lisää minusta

Olen Paula Mehtonen ja valmistuin jalkaterapeutiksi Metropolian ammattikorkeakoulusta vuonna 2009. Keväällä 2010 perustin Espoon Jalkaterapia Team -yrityksen kahden kollegani kanssa. Olen valmistumiseni jälkeen työskennellyt myös kenkävastaavana urheilukaupassa, jonka aikana lisäsin osaamistani oikeiden kenkien valinnasta yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Vahvinta osaamistani jalkaterapeutin työssä ovat iho- ja kynsimuutosten hoito, kuten sisäänkasvaneen kynnen hoito sekä känsien, kovettumien ja syylien poistaminen. Hoidan mielelläni varpaiden virheasentoja ja niistä aiheutuvia kipuja muun muassa harjoitteiden ohjauksella ja silikonisilla varvasortooseilla. Olen tehnyt myös paljon alaraajojen hierontoja.

Taustalla minulla on luisteluharrastus ja musiikin tahtiin liikkuminen onkin intohimoni. Ohjaustyö on aina kiehtonut minua ja odotan innolla ryhmäliikuntatunteja, joita pääsemme uusien tilojen myötä ohjaamaan.

Jalkaterapeutti AMK 2009

Fascia method -ohjaajakoulutus (2023)

Tiia Grönmark

Jalkaterapeutti AMK

Jalkaterapia FootFix
Y-tunnus 3014495-3

Lue lisää minusta

Olen Tiia ja valmistuin jalkaterapeutiksi Metropolia ammattikorkeakoulusta vuonna 2017.

Työssäni haluan kiinnittää huomiota kokonaisvaltaisesti kehon toimintaan ja liikkeeseen. Kiinnostukseni kehon luonnolliseen liikkeeseen sai alkunsa kun tutustuin paljasjalkakenkiin vuonna 2010. Autan mielelläni erilaisten alaraajojen asentomuutosten kanssa.

Pidän myös haastavien iho- ja kynsimuutosten hoidosta sekä jalkojen käsittelystä ja hieronnasta.

Työskentelen lisäksi kotikäynneillä ja hoivakodeissa, ja minulla on myös oma vastaanotto Helsingin Vuosaaressa.

Jalkaterapeutti AMK 2017

Annika Parviainen

Jalkaterapeutti AMK

Annika Parviainen
Y-tunnus 3377033-5

Lue lisää minusta

Olen Annika ja valmistuin jalkaterapeutiksi joulukuussa 2023 Metropolian ammattikorkeakoulusta. Kiinnostus jalkaterapia-alaan alkoi siitä, kun tanssiessani ammatissa sain erilaisia alaraajavaivoja. Halusin oppia omasta kehostani ja samalla auttaa muita ihmisiä, jotka kärsivät alaraajaongelmista. Erityisosaamiseni on liike ja tanssi, ja olen opettanut balettia ja kehonhuoltoa eri-ikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille yli 10 vuotta.

Jalkaterapeuttina tutkin, hoidan ja pyrin ennaltaehkäisemään erilaisia alaraajan tuki- ja liikuntaelinvaivoja (esim. plantaarifaskiopatia tai penikkatauti) lantiosta varpaisiin. Ohjaan ja hoidan lisäksi sairausperäisiä ongelmia, joita esiintyy muun muassa reumaa ja diabetesta sairastavilla. Palveluihini kuuluu iho- ja kynsimuutosten hoito, alaraaja-analyysit, yksilöllisten varvasortoosien valmistus (vaivaisenluu, vasaravarpaat), toiminnalliset harjoitteet ja harjoittelu, nivelten mobilisointi, pystyasennon tutkiminen ja kävelyanalyysit. Olen opinnäytetyöprosessin aikana perehtynyt lantion seudun asentomuutosten vaikutukseen alaraajalinjauksiin sekä selän toimintaan.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

Services are also available in english!

Jalkaterapeutti AMK 2023
Baletinopettaja
Sertifioitu PBT-ohjaaja (progressin ballet technique)

Sari Seppänen

Koulutettu hieroja

Tensiono
Y-tunnus 2560014-1

Lue lisää minusta

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2013 ja toiminut ammatissa siitä lähtien. Vuosien aikana olen täydentänyt osaamistani mm. purentalihashoitoihin ja kuivaneulaukseen (dry needling). Käytän hoidoissa myös kuivakuppausta.

Pilatesohjaaja-taustani antaa minulle työvälineet ohjata asiakkaitani kohti kivuttomampaa elämää. Otteeni ovat napakat, mutta rauhalliset, ja hoidon voimakkuus löydetään yhdessä asiakkaan kanssa.

Kuuntelen mielelläni asiakkaan elämän tarinaa, mistä usein löytyy syitä ja seurauksia jännityksiin ja lihaskipuihin. Jutustelu ei kuitenkaan ole pakollista.

Työskentelen Viherlaakson lisäksi myös Kirkkonummen Veikkolassa.

Varaa aika ammattitaitoisille jalkaterapeuteillemme